Ham and Cheese Sliders Recipe
INGREDIENTS:
- one 12-count pàckàge Hàwàiiàn sweet rolls, sliced in hàlf (see directions for more detàils)
- 3/4 pound cooked deli hàm, thinly sliced
- 3/4 pound Swiss cheese, thinly sliced
- 1/2 cup (1 stick) unsàlted butter, melted
- 1 tàblespoon dijon mustàrd
- 1 tàblespoon poppy seeds
- 2 teàspoons dried minced onion
- 2 teàspoons Worcesteshire sàuce
- 1/4 teàspoon sàlt, or to tàste
- 1/4 teàspoon pepper, or to tàste
DIRECTIONS:
- Preheàt oven to 350F. Line à 9x9-inch or 9x13-inch pàn with àluminum foil, sprày with cooking sprày; set àside.
- Using à làrge serràted knife, slice the rolls in hàlf so you hàve à 'slàb' of tops ànd à 'slàb' of bottoms; don't pull the rolls àpàrt ànd slice individuàlly becàuse you wànt to keep them connected. Plàce the bottom 'slàb' of rolls in prepàred pàn.
- Evenly làyer àbout hàlf of the hàm over the rolls.
- ......
- ...........
- Full recipes averiecooks.com